Ik heb een vraag
Wilgenweard

Schoolreisje Avontuur

Overzicht

Kosten €16,60 - €24,00 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 3,5 uur

Hoe je kinderen tijdens een schoolreisje in beweging krijgt? Met schoolreisje ‘Avontuur’ is dat een eitje! De activiteiten op het water, onder en boven de grond dagen de kinderen uit. De variatie in activiteiten is groot zodat er voor elk kind wel een favoriet onderdeel bij dit schoolreisje is. Stilzitten is geen optie!

Activiteiten van schoolreisje ‘Avontuur’

Het schoolreisje ‘Avontuur’ bestaat uit kanovaren, speleologie, handboogschieten en slingertouw. De klas zal in meerdere groepjes worden ingedeeld, om zo alle activiteiten langs te gaan. Neem extra kleding mee want je kan vies worden in de speleologie en nat worden tijdens het kanovaren of slingertouwen.

Met een Canadese kano wordt het riviertje de Regge verkend. Echt spannend wordt het bij het vinden van de weg in een ondergrondse gangenstelsel bij onze speleologie. Welke kinderen hebben een vaste hand en een scherp oog? Daarmee scoor je bij het handboogschieten. Je hoeft niet perse stoer te zijn om droog de overkant te halen, goed luisteren naar de tips helpt je ook bij slingeren over de vijver met het slingertouw!

Extra informatie 

Een volwassen begeleider doet gratis mee. De maximum leeftijd voor deelnemers is 14 jaar.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Schoolreisje Avontuur is te spelen vanaf 20 tot 60+ deelnemers. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 19,30 en € 28,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ