Ik heb een vraag
Wilgenweard

Buurtfeest in Twente organiseren?

Je ziet ze iedere week en deelt misschien een parkeerplek, speeltuin of oprit met ze: je buren. Belangrijk dus om de onderlinge relatie goed te houden. Een jaarlijkse buurtborrel of buurtfeest is hiervoor een uitgelezen mogelijkheid! Tijd om eens uitgebreid bij te praten, gezellig eten en drinken en ondertussen toch ook actief bezig zijn. Ook voor 2022 zetten wij alvast een paar leuke ideeën op een rij voor jou en je buren. Heb je zelf andere ideeën of wensen, neem dan contact met ons op. 

Een buurtborrel op ons terrein neemt jullie heel wat werk uit handen. Geen gesleep met boodschappen, niemand hoeft de straat af te zetten voor een feest en jullie hoeven niet na te denken over activiteiten voor jong en oud. Bij de Wilgenweard hebben we 3 mooie zalen en een prachtig terras aan het water. Op ons activiteitenterrein bieden we allerlei uitdagende activiteiten aan. Bovendien vind je water en bos om de hoek: dus pak een kano of mountainbike en geniet van de omgeving. Het programma voor een gaaf buurtuitje kunnen we voor jouw op maat maken! We hebben om het iets makkelijker te maken al wat ideeën voor een geslaagd buurfeest op een rijtje gezet.

Ik hou van Holland, complete feestavond met buffet en drankenpakket. Ideaal als bedrijfsfeest, verjaardagsfeest ,familiefeest of buurtfeest bij De Wilgenweard in Nijverdal

Idee 1: Lekker borrelen

Buurtborrel inclusief 2 uur onbeperkt consumpties en 4 hapjes bittergarnituur p.p..

Idee 2: Pubquiz

Pubquiz met een borrelmenu bestaande uit 3 drankjes en 4 hapjes bittergarnituur p.p..

Idee 3: Ik hou van Holland feestavond

Ik hou van Holland feestavond, inclusief warm en koud buffet met dessert en onbeperkt consumpties.

Idee 4: Escape room

Escaperoom met 2 uur onbeperkt consumpties (drankarrangement) en 4 hapjes bittergarnituur p.p..

Idee 5: Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur? en een heerlijke barbecue (ook in de avonden en winter te spelen)

Arrangementen voor een top buurfeest!

Naast deze toffe ideeën, hebben wij ook al kant en klare arrangementen voor jullie! Dat scheelt weer wat tijd en gepuzzel.

Arrangement Beat The Matrix en 2-gangendiner

De supergave escape game Beat The Matrix met daarna een heerlijk 2-gangen diner (hoofd- & nagerecht). Daarnaast zitten er 3 consumptiemunten bij.

Arrangement Beat The Matrix en Pubquiz

Het next-level escape game experience Beat The Matrix, een hilarische pubquiz, smakelijk Wilgenweardbuffet en inclusief 5 consumptiemunten

Arrangement Swingo Bingo

Het toffe bingo spel Swingo Bingo, een heerlijk Wilgenweard buffet én drankarrangement van vier uur.

Groepsaccommodatie Twente

De Wilgenweard is de ideale groepsaccommodatie in Twente en Overijssel. Onze locatie is uniek: aan de Regge, aan de rand van het bos en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Onze zalen zijn zeer geschikt als groepsaccommodatie voor buurtuitjes, themafeesten of workshops. Overnachten is mogelijk, we hebben 12 kamers voor in totaal 26 personen beschikbaar. Ook voor het eten en drinken wordt gezorgd, overdag, ’s avonds, in de groepsaccommodatie of buiten op locatie. Alles is mogelijk, dat maakt De Wilgenweard zo’n unieke plek voor groepen!

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op.