Ik heb een vraag
Buurtfeest in Twente organiseren?

Buurtfeest in Twente organiseren?

Je ziet ze iedere week en deelt misschien een parkeerplek, speeltuin of oprit met ze: je buren. Belangrijk dus om de onderlinge relatie goed te houden. Een jaarlijkse buurtborrel of buurtfeest is hiervoor een uitgelezen mogelijkheid! Tijd om eens uitgebreid bij te praten, gezellig eten en drinken en ondertussen toch ook actief bezig zijn. Ook voor 2019 zetten wij alvast een paar leuke arrangementen op een rij voor jou en je buren. Heb je zelf andere ideeën of wensen, neem dan contact met ons op. 

Een buurtborrel op ons terrein neemt jullie heel wat werk uit handen. Geen gesleep met boodschappen, niemand hoeft de straat af te zetten voor een feest en jullie hoeven niet na te denken over activiteiten voor jong en oud. Bij de Wilgenweard hebben we 3 mooie zalen en een prachtig terras aan het water. Op ons activiteitenterrein bieden we allerlei uitdagende activiteiten aan. Bovendien vind je water en bos om de hoek: dus pak een kano of mountainbike en geniet van de omgeving.

Ik hou van Holland, complete feestavond met buffet en drankenpakket. Ideaal als bedrijfsfeest, verjaardagsfeest ,familiefeest of buurtfeest bij De Wilgenweard in Nijverdal

Arrangement 1: Lekker borrelen

Buurtborrel inclusief 2 uur onbeperkt consumpties en 4 hapjes bittergarnituur pp.

Arrangement 2: Pubquiz

Pubquiz + Borrelmenu bestaande uit 3 drankjes en 4 hapjes bittergarnituur pp.

Arrangement 3: Ik hou van Holland feestavond

Ik hou van Holland feestavond incl. warm en koud buffet met dessert en onbeperkt consumpties

Arrangement 4: Escape room

Escaperoom + 2 uur onbeperkt consumpties en 4 hapjes bittergarnituur pp.

Arrangement 5: Wie is de Mol?

Wie is de Mol? + barbecue (ook in de avonden en winter te spelen)

Groepsaccommodatie Twente

De Wilgenweard is de ideale groepsaccommodatie in Twente en Overijssel. Onze locatie is uniek: aan de Regge, aan de rand van het bos en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Onze zalen zijn zeer geschikt als groepsaccommodatie voor buurtuitjes, themafeesten of workshops. Overnachten is mogelijk, we hebben 12 kamers voor 2 personen beschikbaar. Ook voor het eten en drinken wordt gezorgd, overdag, ’s avonds, in de groepsaccommodatie of buiten op locatie. Alles is mogelijk, dat maakt De Wilgenweard zo’n unieke plek voor groepen!

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op.