Ik heb een vraag
Wilgenweard

Met deze 6 indoor activiteiten wordt ieder uitje een succes!

Bedrijfsuitjevriendendag of familiefeestje organiseren zonder het risico dat slecht weer roet in het eten gooit? Kies dan voor activiteiten die binnen of overdekt aangeboden worden. Wij hebben een groot aanbod van indoor activiteiten, zoals onze Escape Rooms, CSI Moordspel, indoor survival of bijvoorbeeld een Swingo Bingo. En breekt het zonnetje onverwachts toch nog door? Dan voegen we zo een buitenactiviteit aan het programma toe!

Onze top 6 binnen-activiteiten:  

 1. Beat The Matrix, the next level escape experience

Een escape room voor minimaal 3 en maximaal 32 personen. Deze escape experience heeft maar liefst 10(!) verschillende kamers. Met de virtual reality bril op sta je midden in New York, ontmantel met je team een bom, vind je weg door het laserparcours en kraak ondertussen de code en versla de matrix.

Beat the matrix speel je in team van 3 tot 4 personen en is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Augmented reality game bij Beat The Matrix, The next level escape experience in Nijverdal

2. Escape room De Bunker of the Gentlemen’s room

Daar zit je, met een groep mensen opgesloten in één van onze 2 escape rooms: een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen. Je hebt maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Lukt het jullie door het oplossen van spannende raadsels, samenwerking en vertrouwen in elkaar?

escape room gentlemens room Escape Room Overijsssel

3. Indoor survival

Onze unieke locatie maakt het mogelijk om ook binnen een actieve survival neer te zetten. Geschikt voor koude en natte dagen dus! Beklom de 10 meter hoge indoor klimwand.  Handboogschieten doe je vanaf de veranda. Durf je de weg te zoeken in een ondergronds gangenstelsel van 100 meter? Of binnen af te dalen van de abseilbaan?

4. CSI Moordspel

Altijd al CSI Rechercheur willen zijn? Dit is je kans! Er is een moord gepleegd bij De Wilgenweard. Maar wie heeft het gedaan? Bekijk het rapport van de lijkschouwer, Duik in de achtergrond van het slachtoffer, lees de getuigenverklaring, bekijk de bewakingscamera’s en doe een bloedonderzoek. Ontrafel het geheim zo snel mogelijk en win het CSI Moordspel.

5. Pubquiz

Bij de pubquiz draait het om algemene kennis en gezelligheid. Een enthousiaste quizmaster onderwerpt de teams aan verschillende rondes met vragen. Wat het thema is van deze vragen bepalen jullie zelf: pub, pop of sport.

Pubquiz

6. Swingo Bingo

Geen saaie bingo maar een gezellig feest voor iedereen, dat is Swingo Bingo. In plaatst van cijfers worden er allerlei bekende liedjes gedraaid door onze huis DJ. Zing mee, dans en drink een heerlijk drankje.  Herken je het liedje? Streep het weg op je swingo kaart. Een top avond voor iedereen.

Meer informatie?

Zie jij zo’n indoor activiteiten programma wel zitten? Of heb je nog vragen/ Neem contact op met één van ons voor meer informatie of voor een arrangement op maat. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!