Ik heb een vraag
Met deze 6 indoor activiteiten wordt ieder uitje een succes!

Met deze 6 indoor activiteiten wordt ieder uitje een succes!

Bedrijfsuitjevriendendag of familiefeestje organiseren zonder het risico dat slecht weer roet in het eten gooit? Kies dan voor activiteiten die binnen of overdekt aangeboden worden. Wij hebben een groot aanbod van indoor activiteiten, zoals een klimwand,  het Wie is de Mol-spel, escape rooms en een indoor survival. En breekt het zonnetje onverwachts toch nog door? Dan voegen we zo een buitenactiviteit aan het programma toe!

Onze top 6 binnen-activiteiten:  

 1. Escape rooms

Daar zit je, met een groep mensen opgesloten in één van onze 2 escape rooms: een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door vertrouwen in elkaar.

Engelse herenkamer escape room bij De Wilgenweard in Nijverdal

2. Wie is de Mol?

Geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ontwikkelden we Wie is de Mol-spellen waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak!) en waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

3. Samenwerkingsopdrachten

We bieden verschillende samenwerkingsopdrachten aan die ook goed binnen kunnen worden uitgevoerd. Opdrachten die op het eerste gezicht misschien eenvoudig lijken, maar alleen slagen als er goed wordt samengewerkt en door goede communicatie en vertrouwen in elkaar. De samenwerkingsopdrachten zijn een perfecte mix tussen teambuilding en plezier!

4. Indoor survival

Onze unieke locatie maakt het mogelijk om ook binnen een actieve survival neer te zetten. Geschikt voor koude en natte dagen dus! Jullie bestijgen onze indoor klimwand van 10 meter hoog, gaan handboogschieten onder de veranda en ook indoor abseilen en een ondergronds gangenstelsel van 100 meter zijn onderdeel van het programma.

5. Pubquiz

Bij de pubquiz draait het om algemene kennis en gezelligheid. Een enthousiaste quizmaster onderwerpt de teams aan verschillende rondes met vragen. Wat het thema is van deze vragen bepalen jullie zelf: pub, pop of sport.

Pubquiz

6. Indoor klimwand

Op onze 10 meter hoge indoor klimwand leren we je alles over de techniek en beveiliging van de populaire klimsport. Bij klimmen ligt de nadruk niet op brute kracht maar juist op techniek en balans.

Natuurlijk is het mogelijk een combinatie te maken van één of meerdere indoor activiteiten. Heb je andere wensen of ideeën? Neem gerust contact met ons op en we denken na over een programma op maat. We hebben een gevarieerd aanbod van eten en drinken, dit maakt jullie uitje helemaal compleet. We hopen jullie snel (binnen) te zien op één van de mooiste locaties van Overijssel!