Ik heb een vraag
Effectief vergaderen op een (buiten)gewone locatie

Effectief vergaderen op een (buiten)gewone locatie

  • Het is lastig om op ons bedrijf te vergaderen en ongestoord te werken aan de missie en visie
  • Tijdens de vergadering zijn telkens dezelfde mensen aan het woord, de rest komt amper aan bod
  • De vergaderingen leveren niet veel op, de inspiratie is ver te zoeken…

Onze (buiten)gewone accommodatie levert je team nieuwe inspiratie op, zodat je de effectiviteit van je vergadering vergroot!

 Met elkaar brainstormen, knopen doorhakken, met focus werken aan de toekomst van de organisatie en nieuwe ideeën bespreken?

Een inspirerende omgeving helpt. De Wilgenweard heeft 3 prachtige vergaderruimtes voor grote en kleine groepen.
Daarnaast is het ook mogelijk om te vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge.

Vergaderarrangementen

Wij bieden vergaderarrangementen aan per uur, voor een dag of voor meerdere dagen (inclusief overnachting in ons eigen hotel).

Vergaderen combineren met activiteiten

Je vindt de Wilgenweard op een prachtige plek omring door bos en water. We kunnen hierdoor allerlei bijzondere activiteiten aanbieden die goed passen in een vergaderprogramma.Denk aan het teambuildingspad, een teambuildingstocht of onze escape rooms.

Teambuildingstocht bij De Wilgenweard in Nijverdal

Eten & drinken

Onze kok Arno zorgt al bijna 20 jaar voor de lekkerste hapjes, drankjes en diners. We denken graag met je mee over de catering tijdens jullie vergaderarrangementen.

s en diners. We denken graag met je mee over de catering tijdens jullie vergaderarrangementen.

Vergaderruimtes

De Jipkesbeltzaal

(geschikt voor maximaal 50 gasten)

In de Jipkesbeltzaal waan je je in een  in een luxe jachthut. Veel hout, balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op het water en het bos. Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi.

vergaderen bij de Wilgenweard Nijverdal

De Reggezaal 1

(geschikt voor maximaal 50 gasten)

Reggezaal 1 is een vergaderruimte voor kleine groepen. De ruimte ademt een natuurlijke sfeer. Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi.

De Reggezaal 2

(geschikt voor maximaal 100 gasten)

De Reggezaal is onze grootste vergaderruimte. Reggezaal 1 en Reggezaal 2 vormen zonder tussenwand één grote ruimte waar we maximaal 160 gasten kunnen ontvangen voor een vergadering. Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi

feestzalen bij de Wilgenweard Nijverdal (2)

Prijzen & contact

Bekijk hier onze vergaderarrangementen. Voor een programma op maat of vragen neem contact op met één van onze medewerkers of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook.