Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vrijgezellenfeest voor kleine groep organiseren? 6 tips!

Bij een vrijgezellenfeest gaat het om de kwaliteit van de aanwezigen en zeker niet om de kwantiteit! De aanstaande bruid of bruidegom verrassen met een vrijgezellenfeest met een kleine groep is juist intiem. Wij zetten 6 tips activiteiten voor je op een rij die ook super leuk zijn om te ondernemen met een klein clubje vrienden.

Beat The Matrix

Beat The Matrix, the next level escape experience. Ideale escape room voor kleine groepen. Beat The matrix speel je al vanaf 3  tot 32 personen. Ontrafel het geheim van The Matrix in 10 verschillende kamers. Doorkruis het laserparcours, ontmantel de bom, speel de muziekkamer en puzzel je uit de spiegelkamer. Halen jullie het eind met zoveel mogelijk punten?

Op zoek naar een origineel en uitdagend bedrijfsuitje? Beat The Matrix is escape game spel met 10 verschillende kamers met verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Het spel speel je met 3 tot 32 personen.

Escape room

Onze twee escape rooms zijn geschikt voor groepen tot 8 personen (dus in totaal voor 16 personen). Kies als decor voor een spannende bunker uit de Tweede Wereldoorlog, of voor een mysterieuze Gentlemen’s Room. Jullie vrijgezel wordt samen met jullie opgesloten in één van deze 2 kamers en heeft slechts 60 minuten de tijd om zich te bevrijden, door raadsels op te lossen en codes te kraken. Zenuwslopend, maar super leuk!

Escape room in combinatie met een vergadering, bij De Wilgenweard in Nijverdal bieden wij escape room voor grote en kleine groepen aan en biedt onze locatie diverse vergaderopties.

Escape the Forest

Na het succes van twee geweldige escape rooms bieden we vanaf september 2017 een compleet nieuw concept aan: ESCAPE THE FOREST!! Een outdoor variant op de escape room! Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

Mountainbiken

Is jullie vrijgezel sportief aangelegd? Ga dan met een groepje lekker de buitenlucht in op de mountainbike! Tijdens onze mountainbiketocht geniet je van 3 verschillende uitgezette mountainbikeroutes die bijna buitenlands aandoen. De route voert je langs pittige beklimmingen tot 20% en afdalingen van meer dan 500 meter. Vanuit De Wilgenweard fiets je zo de Sallandse Heuvelrug op, met de Holterberg, Lemelerberg en Hellendoornseberg als decor.

Kanovaren

Heerlijk voor in de zomer! Een lekker tochtje in de kano met 2 à 3 personen. Geniet van de mooie natuur op de Regge. Het is rustgevend en ook nog eens gezellig. Onderweg hoor je de vogels vrolijk fluiten en kom je paarden en koeien onderweg tegen. Hoe leuk!

Heb je vragen of wil je dat we met je meedenken over jouw vrijgezellenfeest? Neem dan contact met ons op. Dit pakket kan je ook heel gemakkelijk delen met de rest van je vriendengroep natuurlijk!