Ik heb een vraag
Wilgenweard

Zaalverhuur Twente en Overijssel?

5 redenen om je feest bij De Wilgenweard te vieren

Een bedrijfsfeest in de sfeer van de jaren ’70, ’80 of ‘90, een familiefeest voor jong en oud, een romantische bruiloft, een jubileum, reünie of een vriendenweekend… welk feest er ook gevierd moet worden, onze zalen lenen zich ervoor. We hebben drie prachtige zalen, voor grote en kleine groepen en onze creatieve medewerkers brainstormen graag met jou over de juiste indeling en aankleding van de zaal. En zo zijn er nog vijf redenen om je feest bij De Wilgenweard te vieren:

1. Sfeervolle zalen

Alle drie onze feestzalen kenmerken zich door een knusse sfeer en veel hout. In de ene zaal waan je je in een luxe jachthut met balken aan het plafond, een gezellige bar en ramen met uitzicht op het water en het bos. De andere twee zalen zijn echte feestzalen, met lichte kleuren, een natuurlijke sfeer, maar ook met een dansvloer en discolampen. Deze twee zalen kunnen samengevoegd worden tot één hele grote zaal, waar je ook met grote groepen helemaal uit je dak kunt gaan! In alle drie de zalen is een bar, beamer en geluidsapparatuur aanwezig.

2. Thema en aankleding

Wil jij je bruiloft, je vijftigste verjaardag, familiefeest of jubileum bij ons vieren? Dan ben je wellicht op zoek naar een mooie zaal, lekkere drankjes en hapjes, goede bediening en fijne muziek. Regelen we voor je! Maar extra opties zijn natuurlijk mogelijk. Voeg bijvoorbeeld een thema toe aan jullie feestavond: ‘Ik hou van Holland’, ‘Casinoavond’ of kies voor een pubquiz als extra activiteit. Er is van alles mogelijk, bekijk hier het volledige aanbod.

Themafeesten als Ik Hou van Holland bij De Wilgenweard in Nijverdal.

3. Goede muziek

Goede muziek kan een avond echt compleet maken. Natuurlijk kan je kiezen voor een goede playlist die lekker de hele avond afgespeeld wordt. Maar een band uitnodigen voor gave live muziek is ook een optie! Geef jouw wensen aan en we denken met je mee over de mogelijkheden. Extra aandacht voor muziek is er ook tijdens het themafeest ‘Do you remember’ (muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80) en bij ‘Ik hou van Holland’ (hits van Nederlandse bodem).

4. Activiteitenprogramma

Geen zin om de hele avond te feesten of te dansen, maar wel zin in wat activiteit? Dan zijn er opties genoeg voor een leuke activiteit als aanvulling op jullie feest. Duik met elkaar een uur de spannende escape room in, kies voor een pubquiz of maak een vrije val van 12 meter hoogte!

escaperoom bij de wilgenweard

5. Overnachten

Feesten tot in de late uurtjes? Dan heb je vast geen zin meer om naar huis te rijden. Geen probleem, wij hebben namelijk 12 tweepersoons hotelkamers tot je beschikking. Boek een overnachting en een lekker ontbijt en maak van jouw feestavond echt een uitje!

Hier vind je een virtuele tour door onze zalen en een foto-impressie. Wil je onze zalen persoonlijk komen bekijken, dat kan altijd. Neem gerust contact met ons op.