Ik heb een vraag
Wilgenweard

3 tips voor geweldige schooluitjes voor voortgezet onderwijs

Schooluitjes voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs… geweldig om te mogen organiseren, maar soms ook best lastig. Want hoe vind je een programma dat iedereen aanstaat? En kies je voor sportiviteit, actie of een combinatie van beide? Bovendien moet het niet te duur zijn, maar wil je toch ook lekker eten en drinken. Wij hebben drie tips voor een programma dat zeker in de smaak valt! 

Tip 1: Op Expeditie

Alle leerlingen van het voortgezet onderwijs kennen ongetwijfeld de populaire televisieseries Expeditie Robinson. Bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan in spannende proeven en opdrachten. Leerlingen kunnen nu zelf deel uitmaken van deze gave expedities! Ze worden verdeeld in teams en tijdens sportieve en uitdagende activiteiten moet blijken wie het meeste lef, uithoudingsvermogen en tactiek heeft. Een ondergronds gangenstelselhandboogschieten en strijd op het water: het maakt allemaal deel uit van het programma.

Tip 2: De touwen in

Klimmen en balanceren, net boven het water of juist metershoog, een slingertouw of Indianenbrug en als klap op de vuurpijl een vrije val van 11 meter hoogte. Dat is een verhaal waar leerlingen mee thuis kunnen komen! Bij De Wilgenweard hebben we een spectaculair touwparcours waar al veel leerlingen een hoop lol op beleefden.

Slingertouw als onderdeel van een gezellige schoolreisje

Tip 3: Het water op

Adviseer de leerlingen droge kleren mee te nemen, want een nat pak is bijna gegarandeerd tijdens deze marathon van gave activiteiten op het water! Vlot bouwensuppenkayakpoloeen slingertouw of een touwbaan: allemaal leuke activiteiten waarbij lol, uitdaging en een beetje competitie samenkomen. Natuurlijk zijn er kleedruimtes en warme douches om je op te frissen na een natte, maar gezellige dag.

Stand up paddeling is laagdrempelig en eigenlijk kan iedereen het. Dat maakt suppen een ideale activiteit voor een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje of schoolreisje.

Eten en drinken

Goed en gezond eten en drinken is belangrijk tijdens een actieve dag. Onze topkok Arno zorgt hier al twintig jaar voor bij De Wilgenweard. Stevige ontbijtjes, lekker lunches, lunchpakketten, diners of tapas… er is van alles om uit te kiezen. Ook zelf aan de slag bij de pizzajolly is een leuke optie! Neem gerust contact op, dan bespreken we jullie wensen.

Bezoek onze website om precies te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw school. Lees ook eens de reviews van andere scholen om te horen wat hun ervaringen zijn. Of neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Voor onze kleine gasten bieden wij een speciale kinderbarbecue aan