Ik heb een vraag
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Overzicht

Kosten €22,20 - €29,00 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 4 uur

Heb je altijd al eens willen weten of jij de vaardigheden in je hebt om te kunnen overleven op een onbewoond eiland? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Laat zien dat je als team snel, sterk, slim en behendig bent. Doorsta alle proeven en win!

 

Expeditie Robinson

Tijdens het themaspel Expeditie Robinson ga je de uitdaging en laat je jouw echte overleving-skills zien! Samen met jouw “kamp” strijd je tegen de andere kampen om de winst. Dit gebeurt in de vorm van verschillende proeven die worden uitgevoerd door de deelnemers. Twee kampen strijden tegen elkaar tijdens de vier spannende Expeditie Robinsonproeven. Voer op het oog eenvoudige proeven uit, maar juist dan komt het aan de Robinsonkwaliteiten: welk team is het sterkst, het slimst en het behendigst?

 

Wint jouw kamp de eindproef?

Na de vier proeven wordt de expeditie afgesloten met een zenuwslopende eindproef. Het team dat de meeste punten behaalt tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong, maar in deze spannende finale kan nog alles veranderen! Om te winnen moeten de teams nog eens vier kleine proeven, waarbij je moet puzzelen, knopen en vuur maken, doorstaan. Ben jij met jouw kamp in staat om deze proeven te overleven en uiteindelijk te winnen?

 

Expeditie Robinson als schooluitje voor het voortgezet onderwijs

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijk welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit. Niet alleen is het spel ideaal om jouw familie, collega’s of vrienden beter te leren kennen, maar ook jouw klasgenoten op de bassischool of middelbare school!

 

Vrijgezellenfeest Expeditie Robinson

Het themaspel Expeditie Robinson is ook erg leuk met een vrijgezellenfeest! Wanneer je op zoek bent naar actieve activiteit met veel hilariteit, dan deze activiteit zeker een aanrader.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson is te spelen vanaf 10 deelnemers. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 22,20 en € 29,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ