Ik heb een vraag
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

“We zoeken een teamuitje met actie en competitie. Iets waar iedereen aan mee kan doen.”

Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Een arrangement waarbij je laat zien dat je als team snel, sterk, slim en behendig bent!

 

Expeditie Robinson als schooluitje voor het voortgezet onderwijs

 

Expeditie Robinson, de proeven!

In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven. Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen?

Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij je moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen!

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijke welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson wordt gespeeld met minimaal 2 of 3 teams. Ieder team bestaat uit 6 tot 8 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 80. Het programma duurt ongeveer 4 uur incl. ontvangst, pauze en einduitslag.

Kosten
Vanaf 10 personen: € 26,50 pp., 20 personen: € 25,50 pp. en vanaf 40 personen: € 24,50 pp.

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €24.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur