Ik heb een vraag
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Heb je altijd al eens willen weten of jij de vaardigheden in je hebt om te kunnen overleven op een onbewoond eiland? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Laat zien dat je als team snel, sterk, slim en behendig bent. Doorsta alle proeven en win!

 

Proeven

Vanzelfsprekend worden er een aantal proeven gedaan door de deelnemers. Twee kampen strijden tegen elkaar tijdens de vier spannende Expeditie Robinsonproeven. Voer op het oog eenvoudige proeven uit, maar juist dan komt het aan de Robinsonkwaliteiten: welk team is het sterkst, het slimst en het behendigst?

Na de vier proeven wordt de expeditie afgesloten met een zenuwslopende eindproef. Het team dat de meeste punten behaalt tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong, maar in deze spannende finale kan nog alles veranderen! Om te winnen moeten de teams nog eens vier kleine proeven, waarbij je moet puzzelen, knopen en vuur maken, doorstaan. Ben jij met jouw kamp in staat om deze proeven te overleven en uiteindelijk te winnen?

 

Expeditie Robinson als schooluitje voor het voortgezet onderwijs

 

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijk welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit. Niet alleen is het spel ideaal om jouw collega’s of vrienden beter te leren kennen, maar ook jouw klasgenoten op de bassischool of middelbare school!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson wordt gespeeld met minimaal 10 deelnemers. Er zijn minimaal 2 of 3 teams en ieder team bestaat uit 5 tot 8 personen. Het spel kan maximaal gespeeld worden met 80 deelnemers, dus deze activiteit is zeer geschikt voor grote groepen! Het programma duurt ongeveer 4 uur inclusief ontvangst, pauze en einduitslag.

 

Kosten

Jullie doen de Expeditie Robinson al vanaf €27,50 per persoon!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €27,50 p.p.

Groepsgrootte: 10-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ