Ik heb een vraag
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Deze activiteit kunnen we in verband met de coronamaatregelen nog niet aanbieden. Bekijk wat wel kan bij onze coronaproof activiteiten!
Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Een arrangement waarbij je laat zien dat je als team snel, sterk, slim en behendig bent!

 

Proeven

Vanzelfsprekend worden er een aantal proeven gedaan door de deelnemers. Twee kampen strijden tegen elkaar tijdens de vier spannende Expeditie Robinsonproeven. Voer op het oog eenvoudige proeven uit, maar juist dan komt het aan de Robinsonkwaliteiten: welk team is het sterkst, het slimst en het behendigst?

Na de vier proeven wordt er een zenuwslopen eindproef gedaan. Nog eens vier kleine proeven en het team dat het snelst vuur heeft gemaakt wint Expeditie Robinson! De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij je moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen!

 

Expeditie Robinson als schooluitje voor het voortgezet onderwijs

 

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijke welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson wordt gespeeld met minimaal 2 of 3 teams. Ieder team bestaat uit 6 tot 8 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 80. Het programma duurt ongeveer 4 uur inclusief ontvangst, pauze en einduitslag.

Kosten

Jullie doen de Expeditie Robinson al vanaf €27,50 per persoon!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €27,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ