Ik heb een vraag
Mannen arrangement voor vrijgezellenfeest of vriendenuitje

Mannen arrangement voor vrijgezellenfeest of vriendenuitje

Op zoek naar een origineel en uitdagend vrijgezellenfeest of vriendenuitje? Maar niet veel tijd om het te regelen?
Wij hebben een compleet arrangement samengesteld met stoere activiteiten, zodat jij binnen 1 minuut je vrijgezellenfeest of vriendenuitje regelt.

 

Het perfecte arrangement voor een vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen!

Deze geheel verzorgde dag in Nijverdal is speciaal samengesteld voor mannen en vrouwen. Een dag vol met Beat The Matrix, het touwparcours, een bierproeverij en heerlijke hamburgers  is perfect voor een vrijgezellenfeest of vriendendag.

 

Coronaproof vrijgezellen en vriendenuitje

We mogen steeds iets meer activiteiten doen. Bekijk hier alle coronaproof uitjes die we aanbieden, zodat je tóch een supervette vrijgezellendag beleeft!

 

Beat The Matrix, the next level escape experience

Je start relaxt op het terras aan het water of in onze sfeervolle bar met met een heerlijk bak koffie met kozak. (een ultiem lekkere koek😋)
In groepjes van 3/4 personen gaan jullie vervolgens de strijd aan in de escape experience Beat The Matrix. Scoor zoveel mogelijk punten in 10 (!) verschillende kamers. Ontmantel een bom, schiet & ontwijk te lasers, vind je weg in de virtuele wereld van New York, kraak de codes en ontrafel het geheim van de Matrix. Een echte battle tussen jullie vrienden.

 

Beat the Matrix, Next level escape experience

 

Touwparcours

Na een korte pauze gaan jullie de hoogte in met het touwparcours. Durf je met je handen los over de 8 centimeter brede evenwichtsbalk? En krijg je kriebels in je buik bij de indianenbrug op 8 meter hoogte? Dan ben je er nog niet, het slingertouw over het water, haal je droog de overkant van het water?

 

bierproeverij bij de Wilgenweard

 

Bierproeverij en Hamburgers bakken

Tijd om bij te komen! Geniet van heerlijke bierproeverij met lokale biertjes op het terras aan het water! De bob? Geen probleem we hebben ook een alcoholvrij arrangement. 😎 Honger gekregen? De hamburgers staan al klaar om gebakken te worden.. Wie van jullie is een echte hamburgermaster? en maakt de lekkerste hamburgers!

 

Heb je zelf niet veel tijd om een vrijgezellendag of vriendenuitje te regelen? Hieronder vind je ons meest gekozen arrangement. Zo organiseer je binnen één minuut een super gaaf vrijgezellenfeest of uitje met je vrienden!

 

Vrijgezellenfeest of vriendendag met  Beat The Matrix,  touwparcours, hamburgers bakken & bierproeverij

Ons meest gekozen arrangement bestaat uit:

 

Prijs & Tijdsduur

Prijs: vanaf 10 personen € 62,50 p.p. of € 72,50 p.p. incl. een 3 uur drankenpakket

Tijdsduur: 5 uur

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €62.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 4-6uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ