Ik heb een vraag
Dagje weg met vriendinnen? Boek ons vrouwenarrangement in Overijssel!

Dagje weg met vriendinnen? Boek ons vrouwenarrangement in Overijssel!

Even geen werk, volle agenda of andere verplichtingen. Gewoon een lekker dagje uit met vriendinnen met alleen aandacht voor elkaar. Bijpraten, lekkere drankjes drinken en vooruit… ook een moment tijd voor actie! Klinkt dat als muziek in jullie oren? Lees dan snel door hoe ons vrouwenarrangement in Overijssel er voor jullie uitziet.

Een dagje weg met een groep vrouwen is meestal al gezellig zonder al te veel toeters en bellen. Maar goed eten en drinken zijn wel van belang. En één of twee spannende activiteiten maken de dag compleet. Dit is onze top 3 voor een vrouwenarrangement in Overijssel:

1. Steengrillen

Steengrillen is weer helemaal terug van weggeweest. Gezellig en comfortabel met een groep vriendinnen jullie eigen maaltijd bereiden, wat ook nog een eens super vers en gezond is.
Proef de sfeer van de mediterrane geuren van ons rijke assortiment van vlees, vis en diverse salades. Gezelligheid en perfecte bereiding gegarandeerd, je bent namelijk zelf de Chef. Eet smakelijk!

2. Escape the forest

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten moeten achtereenvolgens worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

Speek met je collega's, familie of vrienden Wie is de mol bij De Wilgenweard Nijverdal

3. Wie is jullie mol?

Geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ontwikkelden we Wie is jullie Mol, met spellen waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak!) en waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen. Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Mol is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem!

We hopen dat deze opties voor een echte vrouwendag uit bij jullie in de smaak valt. We bieden nog meer activiteiten aan, zoals een touwbaangravity fall en escape rooms. Kijk gerust eens rond op onze website en stel zelf een programma samen. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Download onze brochure voor meer informatie. We hopen jullie snel te zien op één van de mooiste plekjes van Overijssel!