Ik heb een vraag
Wilgenweard

Dagje uit met vriendinnen? 3 tips voor een perfect vriendinnenuitje

Even geen werk, volle agenda of andere verplichtingen. Gewoon een lekker dagje uit met je vriendinnen met alleen aandacht voor elkaar. Bijkletsen, lekkere drankjes drinken en vooruit… ook een klein beetje actie😉.

Klinkt als muziek in je oren toch? Lees verder voor tips voor een perfect vriendinnenuitje  in Overijssel!

Geldt voor jullie, net als voor de meeste vriendinnengroepen, dat je niet teveel geregel en gedoe wilt op zo’n dagje uit? Maar dat eten en drinken wel héél belangrijk zijn?

Van de meest geboekte activiteiten voor vriendinnendagen maakten we een top 3. Iets voor jouw groep? 

 

1. Pizza bakken

Onze koks kunnen de lekkerste gerechten voor jullie klaarmaken, maar als echte liefhebber maak je je pizza zelf.
Onze pizzabakker leert je hoe je jouw ideale pizza maakt.  Met vers pizzadeeg, heerlijke Italiaanse pizzasaus en lekkere verse ingrediënten mmmm…  Maak er zoveel je wilt en proef ook vooral elkaars creaties.

De workshop pizzajolly past perfect bij een dagje uit met vriendinnen.

pizza-workshop-bij-De-Wilgenweard

 

2. Escape Room

Op de tweede plaats van meest geboekte vriendinnenuitjes staan onze twee escape rooms en Escape The Forest van Escape Room Overijssel. 
Bij onze escape spellen draait het namelijk om spanning en plezier.

Het is super uitdagend om binnen 60 minuten alle codes te kraken, puzzels en raadsels op te lossen en zo de weg naar buiten te vinden. Maar ook samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol. Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe overleggen jullie? Werken jullie goed samen om de escape spellen binnen het uur op te lossen? Toch leuk om dit eens te testen met jouw vriendinnengroep!

   escape the forest De Wilgenweard

 

3. Expeditie Robinson

Zijn jullie ook zo fan van Expeditie Robinson? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op dit populaire televisieprogramma. Een arrangement waarbij je laat zien dat je als team snel, sterk, slim en behendig bent!

Een geweldig vriendinnenuitje met actie en competitie, waar iedereen aan mee kan doen. In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinson proeven.  Wie van jullie vriendinnen is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Succes gegarandeerd met dit hilarische spel😊

 

Expeditie-Robinson-De-Wilgenweard

Nog veel meer vriendinnenuitjes

Vallen deze opties voor een echte vrouwendag uit bij jullie in de smaak? We bieden nog meer activiteiten aan, zoals een touwbaangravity fall, swingo bingo of beat the matrix.

Boeken of meer informatie?

Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!