Ik heb een vraag
Wilgenweard

Expeditie Robinson familiedag organiseren in Overijssel of Twente?

Steeds weer een origineel programma bedenken voor jullie familiedag in Overijssel of Twente valt misschien niet mee. En bovendien moeten de kosten niet te hoog zijn en moet het programma bij jong en oud in de smaak vallen. Goed nieuws! Ons Expeditie Robinson arrangement is perfect geschikt voor een familiedag. In teams strijden jullie tegen elkaar, waarbij we uitvinden wie het snelst, slimst, sterkst en meest behendig is. Actie en fun gecombineerd dus! 

Expeditie Robinson Familiedag

Bij Expeditie Robinson wordt de familie opgedeeld in verschillende teams. Vervolgens staan er vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven op het programma gedurende de dag. Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

Expeditie Robinson

De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen! 

Eten en drinken

Al ruim 20 jaar lang staat chef kok Arno in de keuken van de Wilgenweard met maar één doel: onze gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van onze gasten en passen hun menu’s hier op aan. Bekijk hier ons aanbod van eten & drinken. Heb je specifieke (dieet)wensen of originele ideeën, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!  

Steengrillen bij De Wilgenweard in Nijverdal

Wat bieden we nog meer aan?

Zelf een programma samenstellen voor jullie familiedag in Overijssel of Twente kan ook! Houden jullie van water, dan is suppen, vlot bouwen of kanoën erg leuk. Spanning meer iets voor jullie? Kies dan voor de escaperoom of navigatie challenge.  Expeditie Robinson of een kompastocht valt eigenlijk bij alle families in de smaak.  

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie over Expeditie Robinson of ben je op zoek naar een ander actief en gezellig programma? Bekijk dan hier ons complete aanbod. Natuurlijk kan je ook telefonisch contact opnemen: 0548 – 681338. We hopen jullie snel te zien op één van de mooiste plekjes in Overijssel!