Ik heb een vraag
Groepsactiviteiten Twente/ Overijssel

Groepsactiviteiten Twente/ Overijssel

Voor groepsactiviteiten in Twente en Overijssel zijn er bij De Wilgenweard erg veel mogelijkheden. Een overzicht van alle activiteiten die wij aanbieden vind je hier. Kies bijvoorbeeld voor één van onze escape roomshandboogschieten, een navigatie challengeabseilen of onze touwbaan. Bij De Wilgenweard vind je ook allerlei themafeesten en -activiteiten, zoals Wie is de MolIk hou van Holland of het CSI Moordspel.

Wij bieden groepsactiviteiten aan voor bedrijvensportieve groepenscholenvrienden en families. In overleg met jullie stellen we een programma op maat samen. Voor een dagdeel, een dag of meerdere dagen. In het laatste geval kunnen jullie gebruik maken van de mogelijkheid te overnachten in één van onze 12 hotelkamers.

Twente/ Overijssel

Je vindt De Wilgenweard in Twente, Overijssel op een unieke locatie midden in het bos en aan het water. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug begint om de hoek en vormt het decor voor mountainbiketochten en kanovaren.

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie? Download onze informatiebrochures of neem gerust contact met ons op! We hopen je snel te zien op één van de mooiste plekken van Overijssel!

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan. Deze kun je via de website plaatsen.
Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De e-mail wordt regelmatig gelezen en beantwoord.
Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️

Graag tot snel! Team De Wilgenweard

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over een activiteit