Ik heb een vraag
Wilgenweard

Groepsactiviteiten Twente/ Overijssel

Voor groepsactiviteiten in Twente en Overijssel zijn er bij De Wilgenweard erg veel mogelijkheden. Een overzicht van alle activiteiten die wij aanbieden vind je hier. Kies bijvoorbeeld voor één van onze escape roomshandboogschieten, een navigatie challengeabseilen of onze touwbaan. Bij De Wilgenweard vind je ook allerlei themafeesten en -activiteiten, zoals Wie is de Saboteur?Ik hou van Holland of het CSI Moordspel.

Wij bieden groepsactiviteiten aan voor bedrijvensportieve groepenscholenvrienden en families. In overleg met jullie stellen we een programma op maat samen. Voor een dagdeel, een dag of meerdere dagen. In het laatste geval kunnen jullie gebruik maken van de mogelijkheid te overnachten in één van onze 12 hotelkamers.

Twente/ Overijssel

Je vindt De Wilgenweard in Twente, Overijssel op een unieke locatie midden in het bos en aan het water. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug begint om de hoek en vormt het decor voor mountainbiketochten en kanovaren.

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We hopen je snel te zien op één van de mooiste plekken van Overijssel!