Ik heb een vraag

Groepsactiviteiten

Alles bij de Wilgenweard is ingericht op groepen. Ons doel is om sportieve groepenbedrijven, families, scholen en vriendengroepen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Daar is ons pand op ingericht en dat is wat onze medewerkers enthousiasmeert. Al meer dan tien jaar ontvangen wij groepen en ons activiteitenaanbod is steeds aangepast aan de wensen, ideeën en ervaringen van deze bezoekers. 

Je vindt hieronder ons aanbod van sportieve, creatieve en culinaire activiteiten. Er zijn vastgestelde arrangementen, maar we denken ook graag met je mee over het samenstellen van een programma op maat.


Onze locatie
 is uniek en zeer geschikt voor grote en kleine groepen: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en aan het water. Met volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten, drie feestzalen en een sportherberg met 12 kamers voor 2 personen.

Overnachting bij De Wilgenweard in Nijverdal

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top