Ik heb een vraag
Wilgenweard

Ideeën voor een vriendendag in Overijssel of Twente

Voor veel vrienden- en vriendinnengroepen is het vaste prik: eens per jaar een dag of weekend weg. Heerlijk! Je zoekt dan een groepsaccommodatie waar je kunt slapen, overdag activiteiten kunt ondernemen en ’s avonds kunt borrelen of dansen. Bij De Wilgenweard in Nijverdal kan je alles combineren. Daarom hebben wij de leukste ideeën voor een vriendendag op een rijtje gezet. 

Leuke activiteiten voor overdag

Kies overdag voor onze touwbaanExpeditie Robinson, Wie is de Saboteur? of ga lekker mountainbiken of kanoën. We bieden uitdagende, sportieve activiteiten aan!

Is jouw vriendengroep helemaal fan van Escape Rooms? Naast onze twee traditionele Escape Rooms (Der Bunker en The Gentlemen’s Room), bieden wij ook een uniek Escape spel aan: Beat The Matrix.

Avondfeest

Sluit een actieve dag af met een diner, borrel, pubquiz of een themafeest. Je hoeft de deur daarna niet meer uit, want we hebben prima (niet te dure) hotelkamers tot je beschikking. Alles onder één dag dus voor een nooit te vergeten vriendenweekend!

Themafeesten als Ik Hou van Holland bij De Wilgenweard in Nijverdal.

Groepsaccommodatie met overnachting

Bij de Wilgenweard in Nijverdal hebben we drie zalen die heel geschikt zijn voor groepen. Overdag worden de zalen gebruikt als vergaderlocatie, voor een familiedag, voor workshops of een borrel. En ’s avonds toveren we de zalen om tot gezellige feest- en danszalen. En dan is het natuurlijk wel zo gemakkelijk om ook te overnachten op deze plek. Dat kan! We hebben 12 kamers (voor 2 personen) waar je heerlijk kunt overnachten met je vrienden, familie of collega’s.

Overnachting bij De Wilgenweard in Nijverdal

Heb je vragen of wil je dat we met je meedenken over jouw vriendenweekend? Wij helpen je graag bij de ideeën voor een vriendendag! Neem dan contact met ons op.