Ik heb een vraag
Wilgenweard

Schoolreisje Overijssel

Het schoolreisje is voor veel leerlingen hét uitje van het jaar. Het is altijd een moment om naar uit te kijken! Samen gezellig op pad met jouw medestudenten. Veel lol maken, gelach en het verbeteren van de onderlinge band. Redenen genoeg om het schoolreisje in Overijssel onvergetelijk te maken. Dat gaat zeker lukken met de speciaal samengestelde arrangementen voor jonge mensen!

Diverse survival activiteiten in en rond het water als schooluitje of schoolreisje

Schooluitje in Overijssel

De Wilgenweard is de perfecte locatie voor jullie schoolreisje. Bossen, water en sportvelden liggen om de hoek hier in Overijssel. We hebben een overzichtelijk activiteitenterrein en ook voldoende mogelijkheden binnen, zoals een indoor activiteitenprogramma of escape game Beat The Matrix.

Zelf het schoolreisje samenstellen?

Het aanbod aan activiteiten is rijk bij De Wilgenweard. Met verschillende actieve activiteiten kun je een super schooluitje samenstellen! Denk aan slingertouw of handboogschieten. De keuze is reuze! Maar kun je niet kiezen? Dan hebben wij al een wat schoolreis-arrangement voor jou samengesteld.

Overnachting met schooluitje

Helemaal spannend is het schoolkamp van groep 8! De Wilgenweard beschikt over een herberg met maar liefst 26 bedden! Er zijn 12 kamers, 2 driepersoonskamers en 10 tweepersoonskamers. Het ontbijt zit er altijd bij in en een lekkere lunch/ diner kan ook geregeld worden door onze koks! Combineer het met leuke activiteiten voor een compleet kamp. Door de compactheid wordt het lekker knus en persoonlijk. Een kamp om nooit te vergeten!

Unieke locatie voor schoolreisjes of schooluitjes met diverse indoor en outdoor activiteiten

Meer informatie over schoolreisje in Overijssel?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!