Ik heb een vraag
Wilgenweard

Schooluitje voortgezet onderwijs organiseren? 3 tips!

Een schooluitje voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs… geweldig om te mogen organiseren, maar soms ook best lastig. Want hoe vind je een programma dat iedereen aanstaat? En kies je voor sportiviteit, actie of een combinatie van beide? Bovendien moet het niet te duur zijn, maar wil je toch ook lekker eten en drinken. Bij De Wilgenweard hebben we alles voor een schooluitje voortgezet onderwijs. Daarom hebben wij drie tips voor een programma dat zeker in de smaak valt voor jou! 

Tip 1: Op Expeditie

Alle leerlingen van het voortgezet onderwijs kennen ongetwijfeld de populaire televisieserie Expeditie Robinson. Bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan in spannende proeven en opdrachten. Leerlingen kunnen nu zelf deel uitmaken van deze gave expeditie! Ze worden verdeeld in teams en tijdens sportieve en uitdagende activiteiten moet blijken wie het meeste lef, uithoudingsvermogen en tactiek heeft. Uitdagende teambuildingsopdrachten, handboogschieten en strijd op het water: het maakt allemaal deel uit van het programma.

Expeditie Robinson als schooluitje of schoolreisje bij De Wilgenweard in Nijverdal

Tip 2: De touwen in

Klimmen en balanceren, net boven het water of juist metershoog, een slingertouw of Indianenbrug en als klap op de vuurpijl een vrije val van 11 meter hoogte. Dat is een verhaal waar leerlingen mee thuis kunnen komen! Bij De Wilgenweard hebben we een spectaculair touwparcours waar al veel leerlingen een hoop lol op beleefden. Super leuk voor een schooluitje voorgezet onderwijs!

Slingertouw als onderdeel van een gezellige schoolreisje

Tip 3: Het water op

Adviseer de leerlingen droge kleren mee te nemen, want een nat pak is bijna gegarandeerd tijdens deze marathon van gave activiteiten op het water! Vlot bouwensuppenkayakpolo, een slingertouw of een touwbaan: allemaal leuke activiteiten waarbij lol, uitdaging en een beetje competitie samenkomen. Natuurlijk zijn er kleedruimtes en warme douches om je op te frissen na een natte, maar gezellige dag.

Speel kayakpolo als teamuitje bij De Wilgenweard in Nijverdal

Eten en drinken

Goed en gezond eten en drinken is belangrijk tijdens een actieve dag. Onze topkok Arno en souschef Jonathan zorgen voor de lekkerste maatlijden. Stevige ontbijtjes, lekker lunches, lunchpakketten, diners of tapas… er is van alles om uit te kiezen. Ook zelf aan de slag bij de pizza jolly of een heerlijk patatje! Neem gerust contact op, dan bespreken we jullie wensen voor het schooluitje voorgezet onderwijs.

Bezoek onze website om precies te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw school. Lees ook eens de reviews van andere scholen om te horen wat hun ervaringen zijn. Of neem contact op met één van ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!