Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vrijgezellenfeest voor mannen organiseren in Overijssel? 5 ideeën voor een geweldige dag!

Gaat jouw vriend, broer, neef of collega trouwen en mag jij het vrijgezellenfeest organiseren? Wat een eer! Maar ook een behoorlijke verantwoordelijkheid…. want dat vrijgezellenfeest moet natuurlijk onvergetelijk worden. Geen probleem, dat kan! Want deze 5 tips staan garant voor een spectaculaire en verrassende vrijgezellendag! 

 

1. Survival vrijgezellenfeest

Stilzitten is er voor jullie vrijgezel niet bij: de dril instructeur zit hem de hele dag op de hielen en zorgt voor een programma waar het zweet van uitbreekt (letterlijk en figuurlijk!).

Een klimwand, slingertouw, sumoworstelen, gravity fall, handboogschieten, touwparcours en/of een ondergronds gangenstelsel (speleologie). Combineer zelf de leukste activiteiten, die het best passen bij jullie groep. Succes verzekerd dus!

vrijgezellenfeest bij de Wilgenweard

 

2. Escape the Forest

Escape the forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Daar sta je dan: met 7 anderen vastgeketend aan een boom. De wind suist langs je oren, om je heen niets anders dan bos. En slechts 15 minuten de tijd om los te komen door raadsels op te lossen en samen te werken.

Eenmaal los? Dan volgen nog 3 spannende en pittige opdrachten in dit bos. Komen jullie het record verbreken?

escape the forest bij de Wilgenweard in NIjverdal

 

3. Fort Boyard

Bij Fort Boyard draait het allemaal om het verdienen van sleutels. In teams duiken jullie in een ondergronds gangenstelsel, gaan jullie handboogschieten, spelen een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkomen ook niet aan onze spectaculaire touwparcours (of klimwand). Welk team doet dit het snelst en scoort hiermee de meeste sleutels?

 

4. Expeditie Robinson

Is jouw vrijgezel snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson strijden jullie in teams tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven.

Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken.

 

5. Escaperooms

Sleep jullie vrijgezel mee naar binnen in één van onze escape rooms en zorg samen dat je binnen een uur pittige raadsel oplost. Alleen door samen te werken kunnen jullie ontsnappen uit een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of een mysterieuze Gentlemen’s Room.