Ik heb een vraag
Wilgenweard

3 geweldige ideeën voor een schoolkamp

Scholieren en studenten kijken vaak al weken uit naar hun schoolkamp. Kennis maken, afscheid nemen of de samenwerking versterken: wat de reden van jullie schoolkamp ook is, het moet actief, sportief en vooral een kamp zijn om nooit te vergeten! Wat heb je hiervoor nodig? Allereerst een geweldige locatie. Daarnaast een programma waarin sportiviteit, samenwerking en plezier samenkomen. En natuurlijk moet er lekker gegeten en gedronken worden. En oh ja…. dit alles het liefst voor een goede prijs. Dat kan geregeld worden!

Geweldige locatie

De Wilgenweard in Twente is de perfecte locatie voor jullie schoolkamp. Bossen, water en sportvelden liggen om de hoek. We hebben een overzichtelijk activiteitenterrein en ook voldoende mogelijkheden voor een indoor activiteitenprogramma. En overnachten in één van de 12 hotelkamers is voor iedere leerling een feest.  

De Wilgenweard in Nijverdal

Een aansprekend programma

Het liefst stel je natuurlijk een programma samen waar iedereen zich in kan vinden. Sportiviteit. teambuilding en plezier zijn drie belangrijke factoren. Populair zijn onze themadagen. Bijvoorbeeld Expeditie Robinson. De leerlingen strijden in groepen tegen elkaar tijdens verschillende super leuke activiteiten. Welk team uit jullie klas laat zien dat ze echte survivors zijn? Een andere optie is Fort Boyard. Hierbij spelen samenwerking, omgaan met spanning en sportieve strijd een rol. De leerlingen spelen spellen waarbij snelheid en kracht samenkomen. Zo kruipen ze door een ondergronds gangenstelsel en schieten ze pijlen uit een handboog.

Zelf een heel programma samenstellen kan natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten als een touwparcoursnavigatie challenge, een mountainbiketour met gidssuppen of het kompasmysterie. Deel je wensen met ons en we stellen een passend programma samen!

Mooie mountainbikeroutes in Nijverdal bij De Wilgenweard

Lekker eten en drinken

Een schoolkamp is niet compleet zonder gezellige momenten aan tafel. Kies voor een sportontbijt om de dag goed te beginnen. En je bepaalt zelf of je luncht bij het activiteitenterrein of liever onderweg op een mooie plek in het bos. En schuiven jullie aan bij een lekker dinerbuffet of kiezen jullie ervoor het eten zelf te bereiden in de pizzajolly? Je leest het al: er zijn opties genoeg!

IMG_1786

Goede prijs

Wij ontvangen al ruim 15 jaar scholen uit heel Nederland. We weten dus dat budgetten vaak niet oneindig zijn. Geen probleem: we kijken samen met jouw wat de mogelijkheden zijn. Bij De Wilgenweard vind je alle activiteiten onder één dak, dat scheelt dus reiskosten. Onze hotelkamers zijn simpel en zonder flatscreen (maar schoon!) en hierdoor niet duur. En onze kok Arno maakt de lekkerste diners, lunches  voor een goede prijs. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.   

Bezoek onze website om precies te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw school. Lees ook eens de reviews van andere scholen om te horen wat hun ervaringen zijn. Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!