Ik heb een vraag
Dagje weg met vrienden? Boek ons mannenarrangement in Overijssel!

Dagje weg met vrienden? Boek ons mannenarrangement in Overijssel!

Eigenlijk zou je het ieder jaar moeten doen. Een dagje of weekend weg met vrienden. Om bij te praten, herinneringen op te halen en om flink te lachen. Een echt mannenweekend kent een paar ingrediënten: lekkere biertjes, goed eten en een beetje spanning en actie. Interesse gewekt? Lees dan snel door hoe ons mannenarrangement in Overijssel er voor jullie uitziet.

Een dagje weg met een groep mannen is meestal al gezellig zonder al te veel toeters en bellen. Maar goed eten en drinken zijn wel van belang. En één of twee spannende activiteiten maken de dag compleet. Dit is onze top 4 voor een mannenarrangement in Overijssel:

1. High Beer

Tijdens een high beer serveren we jullie drie speciaal biertjes. Aan onze gezellige bar of buiten op het terras aan het water. Drinken op een lege maag is geen goed idee, dus de high beer wordt compleet gemaakt met lekkere hapjes.

2. Mannenbarbecue

Wij kennen weinig mannen die niet van een goede barbecue houden. Dus deze optie mag bij een mannenarrangement niet ontbreken. Lekkere stukken vlees, goede salades en stokbrood met dips. Eet smakelijk!

3. Escape the Forest

Escape the forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten moeten achtereenvolgens worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

4. Archery Tag (Shoot Out)

Je ademt langzaam in en uit, richt op de tegenstander en… shoot! Raak! Weer iemand uitgeschakeld! Bij Archery Tag (Shoot out) worden jullie ingedeeld in teams. Bewapend met een handboog, hoofdmasker en speciaal ontworpen pijlen betreed je het speelveld. Bepaal je tactiek, verschuil je achter de obstakels en probeer je tegenstanders zo één voor één uit te schakelen. Spannender dan paintball en bovendien zonder blauwe plekken!

We hopen dat deze opties voor een echte mannendag uit bij jullie in de smaak valt. We bieden nog meer activiteiten aan, zoals een touwbaangravity fall en escape rooms. Kijk gerust eens rond op onze website en stel zelf een programma samen. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Download onze brochure voor meer informatie. We hopen jullie snel te zien op één van de mooiste plekjes van Overijssel!