Ik heb een vraag
Wilgenweard

Dagje weg met vrienden? Boek ons mannen uitje in Overijssel!

Eigenlijk zou je het ieder jaar moeten doen. Een dagje of weekend weg met vrienden. Om bij te praten, herinneringen op te halen en om flink te lachen. Een echt mannenweekend kent een paar ingrediënten: lekkere biertjes, goed eten en een beetje spanning en actie. Interesse gewekt? Lees dan snel door hoe ons mannenarrangement in Overijssel er voor jullie uitziet.

Een dagje weg met vrienden is meestal al gezellig zonder al te veel toeters en bellen. Maar goed eten en drinken zijn wel van belang. En één of twee spannende activiteiten maken de dag compleet. Dit is onze top 4 voor een mannen uitjes in Overijssel:

1. Escape experience

Een escape room is altijd een goed idee voor een vriendendag of vrijgezellenfeest. Of jullie nou met een kleine groep of grote groep zijn… wil je indoor of outdoor? Voor ieder wat wils. Kies uit 1 van onze 4 escape experience.

Beat The Matrix, the next level escape experience

Beat the Matrix is een super spannend vriendenuitje! Ga de strijd aan en los het mysterie van de matrix op!  In de 10  kamers met verschillende fysieke en mentale uitdagingen, moet je gebruik maken van alle kwaliteiten in je vriendengroep.  Je speelt deze escape game met 3 tot 4 personen per groep. Er kunnen 8 groepen (minimaal 3 & maximaal 32 personen) tegelijk spelen.

Escape the Forest

Een outdoor variant op de escape room! ESCAPE THE FOREST!! Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd, met 15 minuten de tijd per opdracht. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken? Escape the Forest is te boeken vanaf 7 personen.

Escape Room

2 uitdagende escape rooms! Een Bunker uit de 2e wereld oorlog en een klassieke Engelse Herenkamer The Gentlemen’s room. Lukt het jullie te ontsnappen binnen 60 minuten? Een gegarandeerd succes tijdens een vriendenuitje! De Escape Room speel je met maximaal 8 vrienden per escape room. 

2. Fort Boyard

Spanning, snelheid, kracht, samenwerking en slimheid staan centraal bij Fort Boyard. In teams duik je in een ondergronds gangenstelsel, mik je op targets met je handboog, speel je een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkom je niet aan onze spectaculaire touwparcours (of klimwand). Welk team van vrienden doet dit het snelst en scoort hiermee de meeste sleutels?

3. Hamburgers bakken

Wie van jullie vrienden wordt  de nieuwe burgermaster? Met heerlijk verse producten maak je je eigen samengestelde burger. Gezellig op het (overdekte) terras aan het water met een heerlijk biertje in de hand.

Maak het vriendenuitje compleet met 1 van onze activiteiten.

4. NIEUW! Escape Diner: Key of Life 

Naast onze gave Escape Games is er nu ook ESCAPE DINER! Waan je in het oude Egypte en ontdek de geheimen van Howard Carter en Toetanchamon. En dat terwijl je geniet van een heerlijk diner in Midden-Oosterse stijl. Vind de Key of Life en bevrijd de wereld van de vloek ik het spectaculaire Escape Diner Key of Life. 

 

Arrangementen

We hopen dat deze opties voor een echte mannendag uit bij jullie in de smaak valt. We bieden nog meer activiteiten aan, zoals een touwbaangravity fall of bijvoorbeeld een sportieve mountainbiketocht door de Sallandse heuvelrug.

Kijk gerust eens rond op onze website en stel zelf een programma samen. Hulp nodig? Wij hebben alvast een paar populaire arrangementen samengesteld. 

Neem ook gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. We hopen jullie snel te zien op één van de mooiste plekjes van Overijssel!