Ik heb een vraag
Wilgenweard

De ideale locatie voor een schoolkamp in Twente of Overijssel

Een locatie voor een schoolkamp vinden kan lastig zijn. Je zoekt een plek waar (sportieve) activiteiten mogelijk zijn. Water erbij is leuk, maar vooral ook bos en een overzichtelijk activiteitenterrein. Het moet niet te duur zijn en bovendien moet het ook leuk zijn als het weer even tegen zit. De medewerkers moeten met jongeren overweg kunnen en natuurlijk kies je het liefst voor goed eten en drinken. Een hele waslijst… en dan heb je nog niet eens nagedacht over de regio. Wij besparen je een hoop tijd en moeite: bij De Wilgenweard vind je dit allemaal onder één dak. 

Een schoolkamp is voor iedere leerling, scholier of student bijzonder. Kennismaken met nieuwe mensen, een schooljaar afsluiten, je samen doorontwikkelen: het zijn momenten die vragen om een speciaal programma en een bijzondere locatie.

Divers aanbod

Onze ligging aan het water, bos en aan ons eigen activiteitenterrein maakt het mogelijk om allerlei sportieve en creatieve activiteiten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een touwbaanhandboogschietenkano varensuppen of een kompasmysterie. Ook kunnen we een programma samenstellen met teambuilding en samenwerkingsopdrachten. Of misschien is een themadag wat voor jullie: survivalSchoolreis Beleef of Expeditie Robinson. Je leest het al: er is van alles mogelijk! Ook binnen (bij slecht weer bijvoorbeeld) is er van alles te beleven: een klimwandindoor survival of het CSI Moordspel. Heb je zelf ideeën, laat het ons weten en samen stellen we een perfect programma samen.

Beeld: CSI Moordspel

Ervaring

Bij De Wilgenweard in Nijverdal ontvangen we al ruim 15 jaar scholen. Wij vinden het geweldig om met jonge mensen te werken. We krijgen hier energie van, maar geven dit ook graag terug. Groepen in beweging zetten is waar we goed in zijn. In de keuken vind je onze chefkok Arno. Hij zorgt voor goed eten, dat zeker in de smaak valt bij jong en oud.

Overnachten

We hebben 12 tweepersoonskamers. Simpel en zonder flatscreen, maar schoon en met lekkere bedden. Ideaal voor jongeren dus! Per 2 kamers is er een badkamer en een toilet. En voor het slapen gaan nog even feesten, borrelen of een quiz spelen kan ook. Er zijn allerlei mogelijkheden voor een leuk avondprogramma.

Bezoek onze website om precies te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw school. Lees ook eens de reviews van andere scholen om te horen wat hun ervaringen zijn. Of neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Overnachting bij De Wilgenweard in Nijverdal