Ik heb een vraag
Wilgenweard

Origineel of uniek uitje organiseren? 9 tips die je niet mag missen!

Een uitje met collega’s, vrienden of familie organiseren waar nog lang over wordt nagepraat? Dat vraagt om originaliteit. En laat dat nu nét onze expertise zijn. Op en rond ons activiteitenterrein midden in een prachtig groene omgeving bieden we allerlei uitjes aan die origineel en uniek zijn. In een donkere escape room, in het bos, op het water, of ‘gewoon’ in één van onze sfeervolle binnenruimtes. Hieronder vind je de 9 tips voor een origineel of uniek uitje!

1. Wie is de Saboteur?

We ontwikkelden het gave spel Wie is de Saboteur?-spellen, waarbij jullie een spannende foto opdracht gaan uitvoeren waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een traditionele veiling, een vertrouwensopdracht en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is. Leer je collega’s, vrienden of familieleden echt goed kennen door te zien hoe zij liegen en bedriegen!

2. Escape rooms

Daar zit je, met een groep mensen opgesloten in één van onze 2 escape rooms: een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door vertrouwen in elkaar.

3. Escape the Forest

Heb jij wel eens gehoord van een Escape Game in het bos? Nee!? Dat maakt Escape The Forest een origineel of uniek uitje, waarbij je vier uitdagende opdrachten uitvoert! Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos, waar jullie vier opdrachten moeten uitvoeren. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken? Dat maakt het een origineel of uniek uitje!

bedrijfstraining escape the forest bij De Wilgenweard Nijverdal

4. Expeditie Robinson

Zijn jullie snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans de titel ‘ultieme Robinson’ te winnen. In gekleurde teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende Robinsonproeven. Welk teams is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en hoepelworstelen?

5. Fort Boyard

Spanning, snelheid, kracht, samenwerking en slimheid staan centraal bij Fort Boyard, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Bij Fort Boyard draait het allemaal om het verdienen van sleutels. In teams duiken jullie in een ondergronds gangenstelsel, gaan jullie handboogschieten, spelen een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkomen ook niet aan onze spectaculaire touwparcours (of klimwand). Welk team doet dit het snelst en scoort hiermee de meeste sleutels?

6. Mountainbiketocht met gids

Zoeken jullie een sportieve activiteit voor jullie uitje? Tijdens onze mountainbiketocht geniet je onder begeleiding van een gids van mountainbikeroutes die bijna buitenlands aandoen. De route voert je langs pittige beklimmingen tot 20% en afdalingen van meer dan 500 meter. Vanuit De Wilgenweard fiets je zo de Sallandse Heuvelrug op, met de Holterberg, Lemelerberg en Hellendoornseberg als decor. Onze gids brengt je langs plaatsen waar andere mountainbikers niet komen.

Lekker fietsen over de Sallandse heuvelrug

7. Samenwerkingsopdrachten

We bieden verschillende samenwerkingsdrachten aan die zowel binnen als buiten kunnen worden uitgevoerd. Opdrachten die op het eerste gezicht misschien eenvoudig lijken, maar alleen slagen als er goed wordt samengewerkt en door goede communicatie en vertrouwen in elkaar. De samenwerkingsopdrachten zijn een perfecte mix tussen teambuilding en plezier!

Teambuildingstocht bij De Wilgenweard in Nijverdal

8. Beat the Matrix

10 verschillende kamers in een lange gang met witte muren en een heleboel groene deuren. Er zijn geen aanwijzingen wat er achter elke deur zit. Wel weet je dat er in elke kamer een nieuwe uitdaging op je wacht. Waar begin je?

Ontdek in elke kamer wat je moet doen en hoe je de meeste punten scoort. Lukt het jouw team daarnaast om binnen de tijd de Matrix te verslaan en Amber te bevrijden uit de schijnwereld?

9. Pubquiz

Bij de pubquiz draait het om algemene kennis en gezelligheid. Een enthousiaste quizmaster onderwerpt de teams aan verschillende rondes met vragen. Wat het thema is van deze vragen bepalen jullie zelf: pub, pop of sport.

Een origineel of uniek uitje bij De Wilgenweard!

Natuurlijk is het mogelijk een combinatie te maken van één of meerdere activiteiten voor jullie uitje. Heb je andere wensen of ideeën? Neem gerust contact met ons op en we denken na over een programma op maat. We hebben een gevarieerd aanbod van eten en drinken, dit maakt jullie uitje helemaal compleet. We hopen jullie snel (binnen) te zien op één van de mooiste locaties van Overijssel!