Ik heb een vraag
Wilgenweard

Activiteitenmarkt

Overzicht

Kosten €1500 - 2250

Groepsgrootte: 50-300

Duur: Tot 2 uur

Vind je het moeilijk om een uitje te vinden voor een grote groep, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft? Of hebben jullie allemaal zin in andere activiteiten? Kies dan voor de activiteitenmarkt met tal van spannende, leuke en grappige activiteiten. Van activiteiten in de hoogte, onder de grond en op het water, tijdens de activiteitenmarkt mogen de deelnemers zelf bepalen aan welke activiteiten ze mee willen doen of zelfs vaker willen doen.

Liever toeschouwen dan zelf meedoen, ook goed! Moedig anderen aan die hun grenzen verleggen of ga zelf de uitdaging aan. Beide is mogelijk. Alle activiteiten staan onder enthousiaste en deskundige begeleiding van onze activiteitenbegeleiders. De activiteiten bevinden zich op korte afstand van elkaar, wat zorgt voor een gezellige sfeer en volop mogelijkheid om elkaar te zien en spreken tijdens de activiteitenmarkt.

Wat hoort er bij de activiteitenmarkt?

Tijd, prijs en groepsgrootte

De activiteitenmarkt duurt afhankelijk van het aantal activiteiten 1, 1,5 of 2 uur. Het minimale aantal deelnemers is 50 en maximaal 300.

De prijs voor de activiteitenmarkt bedraagt:

  •  1 uur activiteiten: € 1500,-
  •  1,5 uur activiteiten: € 2050,-
  •  2 uur activiteiten: € 2250,-
Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ