Ik heb een vraag
Wilgenweardebon: dé cadeaubon voor activiteiten

Wilgenweardebon: dé cadeaubon voor activiteiten

Overzicht

Kosten €∞

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau? Is het voor jou ook elk jaar weer moeilijk om een goed cadeau te verzinnen? Ben je het beu dat je elk jaar maar weer chocolade krijgt, omdat je niet weet wat je op je verlanglijstje moet zetten? Wellicht is de Wilgenweardebon iets voor jou! Je kunt er zowel de gewenste activiteit cadeau geven als een bedrag op zetten die de gelukkige ontvanger kan besteden. Daarnaast is de cadeaubon geschikt voor verschillende leeftijden. Het is niet alleen een creatief geschenk, maar ook nog eens super leuk. 

 

Wilgenweardebon: een cadeaubon voor de leukste activiteiten

Deze waardebon is het ideale geschenk wanneer je echt niet weet wat je aan iemand moet geven of wanneer je echt niet weet wat je op je verlanglijstje moet zetten. Wat is er nou leuker dan een cadeau krijgen waarmee je écht iets kan doen? Het bedrag op de Wilgenweardebon kun je bijvoorbeeld besteden aan een Escape Room of bierproeverij. Ook kun je al een activiteit op de bon laten zetten. Denk bijvoorbeeld aan de Beat The Matrix of de thuis-escape spel Rijkshotel de Nor. En het leuke aan deze cadeaubon is ook nog eens dat de kans groot is dat wanneer je hem weggeeft en de ontvanger gaat de activiteit doen, je hoogstwaarschijnlijk meegevraagd wordt wanneer hij de gewenste activiteit gaat spelen! 😉

 

De Wilgenweardebon kan gepersonaliseerd worden. We zetten graag jouw persoonlijke boodschap op de cadeaubon samen met jouw naam en voor wie de bon is!

 

Ons activiteitenaanbod

We hebben een breed aanbod aan activiteiten waarvoor je de Wilgenweardebon kan gebruiken! Van mountainbiken en kanoën tot Fort Boyard en Gravity Fall, het kan allemaal bij de Wilgenweard! Voor alle activiteiten kan je de waardebon gebruiken. Je kan daadwerkelijk één van onze toffe activiteiten cadeau doen of een bedrag op de cadeaukaart laten zetten. Bekijk het hele aanbod aan activiteiten hier.

 

Contact

Wil jij zo’n geweldige waardebon cadeau geven? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag aan een super leuk en origineel cadeau.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ