Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren in Overijssel? 5 ideeën!

Jouw vriendin, zus of nicht wordt de bruid: een bijzonder moment! Wat een eer als jij het vrijgezellenfeest mag organiseren. Maar ook een behoorlijke verantwoordelijkheid…. want dat vrijgezellenfeest moet natuurlijk onvergetelijk worden. Geen probleem, dat kan! Want deze 6 tips staan garant voor een spectaculaire en verrassende vrijgezellendag!

1. De drill instructeur is de baas!

Stilzitten is er voor jullie vrijgezel niet bij: de dril instructeur zit haar de hele dag op de hielen en zorgt voor een programma waar het zweet van uitbreekt (letterlijk en figuurlijk!). Een klimwandslingertouwballenkanongravity fallhandboogschietentouwparcours en/of een ondergronds gangenstelsel (speleologie). Combineer zelf de leukste activiteiten, die het best passen bij jullie groep. Succes verzekerd dus!

2. Escape Room

Sleep jullie vrijgezel mee naar binnen in één van onze escape rooms en zorg samen dat je binnen een uur pittige raadsel oplost. Alleen door samen te werken kunnen jullie ontsnappen uit de Bunker uit de Tweede Wereldoorlog of een mysterieuze Gentlemen’s Room.

3. Escape the Forest

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Daar sta je dan: met 7 anderen vastgeketend aan een boom. De wind suist langs je oren, om je heen niets anders dan bos. En slechts 15 minuten de tijd om los te komen. Door raadsels op te lossen en samen te werken. Eenmaal los? Dan volgen nog 3 spannende en pittige opdrachten in dit bos. Komen jullie het record verbreken?

4. Fort Boyard

Bij Fort Boyard draait het allemaal om het verdienen van sleutels. In teams duiken jullie in een ondergronds gangenstelsel, gaan jullie handboogschieten, spelen een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkomen ook niet aan onze spectaculaire touwparcours (of klimwand). Welk team doet dit het snelst en scoort hiermee de meeste sleutels?

5. Expeditie Robinson

Is jouw vrijgezel snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson strijden jullie in teams tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven. Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken.

Heb je zelf andere ideeën, laat het ons dan vooral weten. Samen stellen we een programma samen waar de hele groep van geniet. Onze locatie is uniek en zeer geschikt voor vriendengroepen: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en aan het water. Met volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en een sportherberg met 12 kamers voor 2 personen.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!