Ik heb een vraag
Wilgenweard

De Wilgenweardebon

Ben je nog op zoek naar een gaaf geschenk voor jouw medewerkers, collega’s of vrienden? Of ben je nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag, Vaderdag of een verjaardag? Maar je wil niet altijd chocolade geven? Wellicht is de Wilgenweardebon iets voor jou! Op deze unieke waardebon kun je zowel een bedrag zetten als de gewenste activiteit die je cadeau wil doen. De cadeaubon kun je besteden aan een belevenis die je nooit meer zal vergeten. Super leuk als verjaardagscadeau, maar ook gewoon top voor een speciale gebeurtenis. Je kan jouw partner, ouder(s), broer, zus, vriend of collega écht verrassen met deze cadeaubon!

De Wilgenweardebon

De Wilgenweardebon biedt super veel opties! Je kan op de waardebon geld zetten, zodat de ontvanger het uit kan geven aan een activiteit naar keuze, bijvoorbeeld één van onze escape rooms of een bierproeverij. Daarnaast kan je ook al een activiteit op de cadeaubon zetten, zoals Beat The Matrix! Super handig dus, want voor ieders wat wils!

Bovendien kan de cadeaubon gepersonaliseerd worden. We zetten er graag een persoonlijke boodschap op samen met jouw naam en voor wie de bon is!

Wilgenweardebon

Waarom is de Wilgenweardebon zó leuk?

Omdat je er een super leuke activiteit mee kan doen! Je kan lekker op pad met jouw collega’s, vrienden of familieleden. Met dit cadeau wordt je een ervaring rijker en heb je een herinnering erbij die je nooit zult vergeten. Een keer wat anders dan sokken of zeepjes.  

Ennn… meestal beleef je een leuke dag niet alleen, maar met vrienden, familie of collega’s. Grote kans dat jij als gever van deze originele waardebon wordt meegevraagd op dit top uitje!

Wat kun je allemaal met de Wilgenweardebon?

Alles wat de Wilgenweard maar te bieden heeft! Al onze activiteiten kunnen op de waardebon gezet worden, maar ook een bedrag, zodat de ontvanger zelf kan kiezen aan welke activiteit het geld besteed wordt. Geschikt voor zowel sportievelingen die graag moutainbiken, als puzzelaars die graag ontsnappen uit een escape room. Hieronder vind je een overzicht van aantal top activiteiten die je kan doen met de Wilgenweardebon!

Dit is natuurlijk niet alles van ons ruime aanbod. Bekijk hier al onze activiteiten!

Escape room in combinatie met een vergadering, bij De Wilgenweard in Nijverdal bieden wij escape room voor grote en kleine groepen aan en biedt onze locatie diverse vergaderopties.

Contact

Vind jij deze waardebon een geweldig idee als (kerst)cadeau? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag aan een origineel cadeau. De waardebon kan opgehaald worden op onze locatie of gratis opgestuurd worden.