Ik heb een vraag
Vriendenuitje met overnachting in Twente of Overijssel organiseren?

Vriendenuitje met overnachting in Twente of Overijssel organiseren?

Whooh!! Vanaf 15 meter hoog lijken je vrienden wel kleine poppetjes! Met klamme handjes sta je bovenaan de gravity fall voor een vrije val vanaf het platform. De adrenaline giert door je lijf, maar je vrienden gingen je voor en vonden het zo gaaf! Dus… daar ga je!

De Gravity Fall is slechts één van de gave activiteiten die we organiseren voor jullie vriendenuitje in Twente of Overijssel. Bij ons vind je alles onder één dak: sportieve activiteiten, avondprogramma’s met muziek of een quiz, lekker eten en drinken en bovendien 12 hotelkamers. Neem een kijkje op onze website voor alle sportieve activiteiten. Zes leuke tips zetten we alvast voor je op een rij:

Tip 1: De natuur in

Ons pand staat midden in de natuur en dus sta je met de mountainbike zo midden in het bos. Fiets over de heuvels met pittige beklimmingen van 20% en afdalingen van wel 500 meter. Liever het water op? Maak een tocht in onze rondvaartboot of stap in één van onze kano’s.

Kano varen bij De Wilgenweard in Nijverdal

Tip 2: Spanning

Houden jij en je vrienden wel van een beetje spanning, dan is onze touwbaan een goede suggestie. Je vindt deze direct naast de deur, op ons eigen activiteitenterrein. Of kies voor één van onze geweldige escape rooms: de Bunker of The Gentlemens Room.

Escape room als bedrijfstraining in Nijverdal bij De Wilgenweard

Tip 3: Battle!

Bestaat jouw vriendengroep uit mannen en vrouwen? Dan zijn jullie vast wel te porren voor een battle tussen deze 2 sekses. Daag elkaar uit tijdens een thema-avond ‘Jongens tegen de Meisjes’ of waan je in het decor van het populaire televisieprogramma ‘Ik hou van Holland’. In beide gevallen spelen jullie grappige en spannende spellen om te bepalen of de mannen of de vrouwen er vandoor gaan met de eeuwige roem! 

Tip 4: Thema

Een weekend dat in het teken staat van Expeditie RobinsonWie is de Mol of Fort Boyard, zijn jullie daar voor te porren? Spannende spellen waarbij actie, competitie en slim nadenken centraal staan. Kies welk thema het beste bij jullie past, voor een vriendenweekend om nooit te vergeten! 

Expeditie Robinson als schooluitje voor het voortgezet onderwijs

Tip 5: Flappen tellen

Oefen thuis alvast op je pokerface, want die ga je nodig hebben. Een vriendenavond waarbij de casinotafels centraal staan is altijd een succes! Speel roulette, double six, black jack of poker. En ben je niet bekend met de spellen, dan geven onze croupiers graag uitleg, zodat al je vrienden kunnen deelnemen.

Tip 6: Quiz!

Een gezellige quizavond valt bij iedere vriendengroep in de smaak. In teams buig je je over pub-, pop- en sportquizvragen. Tussendoor is er natuurlijk ruimte om gezellig te kletsen en te borrelen. 

Heb je inspiratie gekregen voor jullie vriendenuitje, maar heb je vragen of zelf leuke ideeën? Neem dan contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook.