Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vriendenuitje met overnachting in Twente of Overijssel organiseren?

Whooh!! Vanaf 15 meter hoog lijken je vrienden wel kleine poppetjes! Met klamme handen sta je bovenaan de gravity fall voor een vrije val vanaf het platform. De adrenaline giert door je lijf, maar je vrienden gingen je voor en vonden het zo gaaf! Dus… daar ga je!

De Gravity Fall is slechts één van de gave activiteiten die we organiseren voor jullie vriendenuitje met overnachting in Twente of Overijssel.

Regel alles voor je uitje op 1 locatie

Je vriendenuitje met overnachting regel je in 1 boeking bij ons. Dus geen gedoe en georganiseer.

Sportieve activiteiten, avondprogramma’s met muziek of een quiz, lekker eten, drinken en bovendien 12 hotelkamers. Neem een kijkje op onze website voor alle sportieve activiteiten.

Groepsaccommodatie voor vriendenuitje met overnachting

Na een actieve dag en heerlijk borrel met je vrienden kun je zo bed in rollen? Om vervolgens de volgende ochtend aan het ontbijt nog even na te praten over de actieve en leuke dag ervoor? Dat kan bij ons! We hebben 10 tweepersoonskamers en 2 driespersoonskamers tot je beschikking voor maximaal 26 personen. Een eenvoudige, prettig geprijsde plek om te overnachten. Zonder flatscreen, maar wel met lekker bed!

Lees verder voor alvast zes leuke tips voor activiteiten tijdens jouw vriendenuitje.

Tip 1: De natuur in

Ons pand staat midden in de natuur en dus sta je met de mountainbike zo midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug. Fiets over de heuvels met pittige beklimmingen van 20% en afdalingen van wel 500 meter. Liever het water op? Maak een tocht in een kano of stap op een van onze supplanken.

Mountainbiken bij De Wilgenweard in Nijverdal. 3 verschillende mountainbike routes

Tip 2: Spanning

Houden jij en je vrienden wel van een beetje spanning, dan is de touwbaan, gravity fall of abseilen een goede suggestie. Je vindt deze direct naast de deur, op ons eigen activiteitenterrein.

touwparcours bij De Wilgenweard in Nijverdal

Tip 3: Battle!

Bestaat jouw vriendengroep uit competitieve mensen? Dan zijn jullie vast wel te porren voor een echte battle! Daag elkaar uit tijdens een survival programma, navigatie challenge of een pubquiz.

Tip 4: Thema

Een weekend dat in het teken staat van Expeditie RobinsonWie is de Saboteur? of Fort Boyard, zijn jullie daar voor te porren? Spannende spellen waarbij actie, competitie en slim nadenken centraal staan. Kies welk thema het beste bij jullie past, voor een vriendenweekend om nooit te vergeten! 

Expeditie Robinson als schooluitje voor het voortgezet onderwijs

Tip 5: Escape Room

Erg populair en voor iedereen een feest om te doen. Escape Rooms! Wij bieden maar liefst 4 verschillende escape games aan.

Genoeg te beleven!

Op zoek naar een origineel en uitdagend bedrijfsuitje? Beat The Matrix is escape game spel met 10 verschillende kamers met verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Het spel speel je met 3 tot 32 personen.

Tip 6: Feestavond met pubquiz of swingo bingo

Een gezellige quizavond valt bij iedere vriendengroep in de smaak. In teams buig je je over pub-, pop- en sportquiz vragen. Of ga met de voetjes van de vloer tijdens de hilarisch swingo bingo! Tussendoor is er natuurlijk ruimte om gezellig te kletsen en te borrelen. 

Contact

Heb je inspiratie gekregen voor jullie vriendenuitje met overnachting, maar heb je vragen of zelf leuke ideeën? Neem dan contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook.