Ik heb een vraag

Schoolkamp basisonderwijs

Het schoolkamp van groep 8 is een bijzonder moment. Kinderen nemen afscheid van hun vertrouwde klas, school, juffen en meesters. Ook spannend, want na de zomervakantie staat de ‘grote’ middelbare school te wachten. Reden genoeg dus om van het schoolkamp met groep 8 een onvergetelijk schoolkamp te maken. Bij de Wilgenweard kan dit en uiteraard ook voor de groepen 5, 6 en 7!

De Wilgenweard is de perfecte locatie voor jullie schoolkamp. Bossen, water en sportvelden liggen om de hoek. We hebben een overzichtelijk activiteitenterrein en ook voldoende mogelijkheden voor een indoor activiteitenprogramma of escape experience Beat The Matrix. Sportief, actief of creatief:samen met jou stellen we een programma samen dat precies past bij de groep. Overnachten is mogelijk, in ons gezellige sporthotel hebben we 12 kamers voor 2 personen beschikbaar.

Laat je alvast inspireren door de arrangementen en activiteiten die hieronder genoemd worden.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top